Fagron

Fagron groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 11,5%. De organische groei kwam uit op 7,6%. Dit resultaat is te verklaren door het met succes revitaliseren van magistrale bereidingen in Europa om in de groeiende behoefte aan tailor-made medicatie te kunnen voorzien.

Arseus Dental

Arseus Dental groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 1,3%. De organische groei kwam uit op -0,6%. Na een moeilijke start van 2010 werden er in maart goede resultaten geboekt, deels gesteund door een aantal dentale beurzen.

In maart waren de eerste tekenen zichtbaar van een voorzichtig herstel van de vraag naar precisiecomponenten voor de dentale orthopedische industrie en van de activiteiten naar de tandheelkundige laboratoria.

Arseus Medical

Arseus Medical groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 19,9%. Ondanks het afbouwen van activiteiten met een lage brutomarge, wist Arseus Medical een organische groei van 3,6% te realiseren.

Er zijn ook goede vorderingen gemaakt met de integratie van het in 2009 overgenomen Belgische Duo-Med, een vooraanstaande distributeur van innovatieve en exclusieve medische technologie aan ziekenhuizen in de Benelux.

Corilus

Corilus groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 1,3% ten opzichte van het bijzonder sterke resultaat in dezelfde periode vorig jaar.

Het softwarepakket voor oogartsen Softalmo is in het eerste kwartaal met succes geïmplementeerd in een tweede ziekenhuis in Frankrijk.

Vooruitzichten

Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht het management voor 2010 een omzetgroei tussen 5% en 10% en een recurrente EBITDA die naar verwachting sneller groeit dan de omzet.

Fagron Fagron groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 11,5%. De organische groei kwam uit op 7,6%. Dit resultaat is te verklaren door het met succes revitaliseren van magistrale bereidingen in Europa om in de groeiende behoefte aan tailor-made medicatie te kunnen voorzien. Arseus Dental Arseus Dental groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 1,3%. De organische groei kwam uit op -0,6%. Na een moeilijke start van 2010 werden er in maart goede resultaten geboekt, deels gesteund door een aantal dentale beurzen. In maart waren de eerste tekenen zichtbaar van een voorzichtig herstel van de vraag naar precisiecomponenten voor de dentale orthopedische industrie en van de activiteiten naar de tandheelkundige laboratoria. Arseus Medical Arseus Medical groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 19,9%. Ondanks het afbouwen van activiteiten met een lage brutomarge, wist Arseus Medical een organische groei van 3,6% te realiseren. Er zijn ook goede vorderingen gemaakt met de integratie van het in 2009 overgenomen Belgische Duo-Med, een vooraanstaande distributeur van innovatieve en exclusieve medische technologie aan ziekenhuizen in de Benelux. Corilus Corilus groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 1,3% ten opzichte van het bijzonder sterke resultaat in dezelfde periode vorig jaar. Het softwarepakket voor oogartsen Softalmo is in het eerste kwartaal met succes geïmplementeerd in een tweede ziekenhuis in Frankrijk. Vooruitzichten Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht het management voor 2010 een omzetgroei tussen 5% en 10% en een recurrente EBITDA die naar verwachting sneller groeit dan de omzet.