Voornaamste reden hiervoor is onzekerheid over de wetgeving.

Bovendien zijn tandartsen volgens Ger van Jeveren de enige echte zelfstandigen waar Arseus mee werkt.

In een crisisperiode zullen de mensen makkelijker een tandheelkundige behandeling uitstellen. Een bezoek aan de apotheek zal niet worden uitgesteld, want wie ziek is heeft zijn medicijnen zonder uitstel nodig.

De onzekerheid bij de Belgische tandartsen was vorig jaar ook al merkbaar bij de Nederlandse collega's en ook in Frankrijk en Duitsland is er nogal wat onzekerheid.

De Belgische regering is momenteel op zoek naar geld en zou eventueel minder tandheelkundige ingrepen kunnen vergoeden.

Voornaamste reden hiervoor is onzekerheid over de wetgeving. Bovendien zijn tandartsen volgens Ger van Jeveren de enige echte zelfstandigen waar Arseus mee werkt. In een crisisperiode zullen de mensen makkelijker een tandheelkundige behandeling uitstellen. Een bezoek aan de apotheek zal niet worden uitgesteld, want wie ziek is heeft zijn medicijnen zonder uitstel nodig. De onzekerheid bij de Belgische tandartsen was vorig jaar ook al merkbaar bij de Nederlandse collega's en ook in Frankrijk en Duitsland is er nogal wat onzekerheid. De Belgische regering is momenteel op zoek naar geld en zou eventueel minder tandheelkundige ingrepen kunnen vergoeden.