Arseus NV is ervan op de hoogte gebracht dat Waterland Private Equity Fund IV C.V., via zijn dochtervennootschappen, Enhold NV en Supply Holding B.V. ("Waterland"), al zijn 8.363.865 aandelen in Arseus heeft verkocht, via een succesvolle private plaatsing door middel van een "accelerated bookbuilding".

Vanwege een grote vraag heeft Waterland beslist om de omvang van de transactie te vergroten van 20,0% naar zijn totale aandelenparticipatie van 26,67% in de vennootschap. De koers van Arseus noteert in reactie op het bericht ruim 4,50% lager ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Arseus NV is ervan op de hoogte gebracht dat Waterland Private Equity Fund IV C.V., via zijn dochtervennootschappen, Enhold NV en Supply Holding B.V. ("Waterland"), al zijn 8.363.865 aandelen in Arseus heeft verkocht, via een succesvolle private plaatsing door middel van een "accelerated bookbuilding". Vanwege een grote vraag heeft Waterland beslist om de omvang van de transactie te vergroten van 20,0% naar zijn totale aandelenparticipatie van 26,67% in de vennootschap. De koers van Arseus noteert in reactie op het bericht ruim 4,50% lager ten opzichte van het slotniveau van gisteren.