Het aandeel Arseus is sinds 2007 genoteerd aan Euronext Brussels en Amsterdam en maakt vanaf 2010 deel uit van de Amsterdam Small Cap Index (AScX). Tevens kreeg Arseus op 16 december 2013 een optienotering.

De samenstelling van de AMX-index wordt jaarlijks in maart door Euronext Amsterdam herzien op basis van de vrij verhandelbare marktkapitalisatie van de beursgenoteerde ondernemingen. Per 20 maart 2014 bedroeg de totale marktkapitalisatie van Arseus € 1,1 miljard.

Door opname in de AMX-index zal de verhandelbaarheid en liquiditeit van het aandeel Arseus verder toenemen. Het aandeel wordt nu ook interessant voor institutionele beleggers die alleen handelen in de top-50 bedrijven die in de NYSE Euronext AMX- of de AEX-index zijn opgenomen.

Het aandeel Arseus is sinds 2007 genoteerd aan Euronext Brussels en Amsterdam en maakt vanaf 2010 deel uit van de Amsterdam Small Cap Index (AScX). Tevens kreeg Arseus op 16 december 2013 een optienotering. De samenstelling van de AMX-index wordt jaarlijks in maart door Euronext Amsterdam herzien op basis van de vrij verhandelbare marktkapitalisatie van de beursgenoteerde ondernemingen. Per 20 maart 2014 bedroeg de totale marktkapitalisatie van Arseus € 1,1 miljard. Door opname in de AMX-index zal de verhandelbaarheid en liquiditeit van het aandeel Arseus verder toenemen. Het aandeel wordt nu ook interessant voor institutionele beleggers die alleen handelen in de top-50 bedrijven die in de NYSE Euronext AMX- of de AEX-index zijn opgenomen.