Arseus maakte vandaag bekend dat de verkoop van de dentale software Julie, Arseus Dental Lab, Arseus Dental Solutions Benelux en Arseus Dental Solutions France Ouest aan Henry Schein (NASDAQ: HSIC) succesvol is afgerond voor een totaalbedrag van € 50 miljoen.

Henry Schein is 's werelds grootste leverancier van gezondheidsproducten en -diensten aan medische, tandheelkundige en veterinaire praktijken en is gevestigd in Melville (N.Y.) in de Verenigde Staten. Samen vertegenwoordigen de verkochte activiteiten, die per 1 januari 2014 worden gedeconsolideerd, een jaaromzet van circa € 70 miljoen.

Arseus maakte vandaag bekend dat de verkoop van de dentale software Julie, Arseus Dental Lab, Arseus Dental Solutions Benelux en Arseus Dental Solutions France Ouest aan Henry Schein (NASDAQ: HSIC) succesvol is afgerond voor een totaalbedrag van € 50 miljoen. Henry Schein is 's werelds grootste leverancier van gezondheidsproducten en -diensten aan medische, tandheelkundige en veterinaire praktijken en is gevestigd in Melville (N.Y.) in de Verenigde Staten. Samen vertegenwoordigen de verkochte activiteiten, die per 1 januari 2014 worden gedeconsolideerd, een jaaromzet van circa € 70 miljoen.