In 2013 heeft Fagron een innovatief en compleet concept voor dermatologen en apothekers ontwikkeld: Fagron Advanced Derma.

Dit totaalconcept biedt voorschrijvers en apothekers een totaaloplossing voor het behandelen van patiënten met dermatologische aandoeningen.

Fagron Advanced Derma is zo opgebouwd dat de magistrale bereidingen voor de patiënt volledig worden afgestemd op de unieke behoefte van de patiënt en zijn huidconditie.

Naast door Fagron R&D zelf ontwikkelde vehicles, worden de dermatoloog en apotheker voorzien van een breedomvattend formularium.

Compatibiliteitsgegevens, stabiliteitsgegevens, bereidingsprotocollen, therapeutische aanbevelingen en literaire wetenschappelijke referenties vormen een onderdeel van dit continu groeiende formularium.

Fagron Advanced Derma zal in december 2013 wereldwijd worden geïntroduceerd.

Fagron zal haar marktleiderschap in de snelgroeiende markt voor magistrale bereidingen verder versterken via een actieve buy-and-build strategie, het opstarten van greenfields en een robuuste organische groei. De nadruk ligt op acquisities in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

In 2013 heeft Fagron een innovatief en compleet concept voor dermatologen en apothekers ontwikkeld: Fagron Advanced Derma. Dit totaalconcept biedt voorschrijvers en apothekers een totaaloplossing voor het behandelen van patiënten met dermatologische aandoeningen. Fagron Advanced Derma is zo opgebouwd dat de magistrale bereidingen voor de patiënt volledig worden afgestemd op de unieke behoefte van de patiënt en zijn huidconditie. Naast door Fagron R&D zelf ontwikkelde vehicles, worden de dermatoloog en apotheker voorzien van een breedomvattend formularium. Compatibiliteitsgegevens, stabiliteitsgegevens, bereidingsprotocollen, therapeutische aanbevelingen en literaire wetenschappelijke referenties vormen een onderdeel van dit continu groeiende formularium. Fagron Advanced Derma zal in december 2013 wereldwijd worden geïntroduceerd. Fagron zal haar marktleiderschap in de snelgroeiende markt voor magistrale bereidingen verder versterken via een actieve buy-and-build strategie, het opstarten van greenfields en een robuuste organische groei. De nadruk ligt op acquisities in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.