Opvallend was dat de organische groei tijdens het derde kwartaal die van de eerste negen maanden overtrof. Qua prognoses verandert er uiteindelijk niets: Arseus gaat nog steeds uit van een winstgevendheid die sneller zal groeien dan de omzet.

In het derde kwartaal van 2012 is de geconsolideerde omzet van Arseus met 4,5% (5,1% tegen constante wisselkoersen) gestegen naar € 121,9 miljoen. De organische groei bedroeg 5,4% (6,0%). In de eerste negen maanden van 2012 is de geconsolideerde omzet met 11,7% (11,8%) gestegen naar € 390,2 miljoen. De organische groei bedroeg 5,1% (5,2%).

Ger van Jeveren, CEO van Arseus, gaf volgende toelichting op de cijfers: "Arseus heeft in het derde kwartaal van 2012 wederom een solide resultaat neergezet met een organische groei van 5,4%. Dat illustreert het succes van het jarenlang consequent volgen van onze innovatiestrategie. De focus op eigen merken en de ontwikkeling van innovatieve concepten en oplossingen met substantiële toegevoegde waarde heeft ervoor gezorgd dat Arseus weinig tot geen last heeft gehad van de voortdurend veranderende economische omstandigheden. Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet en bevestigen onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2012. Voor geheel 2012 verwachten wij een gezonde organische groei en een rentabiliteit die naar verwachting wederom sneller zal groeien dan de omzetgroei."

Vooruitzichten

Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht de directie voor geheel 2012 een gezonde organische groei en een rentabiliteit die naar verwachting wederom sneller zal groeien dan de omzetgroei.

Opvallend was dat de organische groei tijdens het derde kwartaal die van de eerste negen maanden overtrof. Qua prognoses verandert er uiteindelijk niets: Arseus gaat nog steeds uit van een winstgevendheid die sneller zal groeien dan de omzet. In het derde kwartaal van 2012 is de geconsolideerde omzet van Arseus met 4,5% (5,1% tegen constante wisselkoersen) gestegen naar € 121,9 miljoen. De organische groei bedroeg 5,4% (6,0%). In de eerste negen maanden van 2012 is de geconsolideerde omzet met 11,7% (11,8%) gestegen naar € 390,2 miljoen. De organische groei bedroeg 5,1% (5,2%). Ger van Jeveren, CEO van Arseus, gaf volgende toelichting op de cijfers: "Arseus heeft in het derde kwartaal van 2012 wederom een solide resultaat neergezet met een organische groei van 5,4%. Dat illustreert het succes van het jarenlang consequent volgen van onze innovatiestrategie. De focus op eigen merken en de ontwikkeling van innovatieve concepten en oplossingen met substantiële toegevoegde waarde heeft ervoor gezorgd dat Arseus weinig tot geen last heeft gehad van de voortdurend veranderende economische omstandigheden. Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet en bevestigen onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2012. Voor geheel 2012 verwachten wij een gezonde organische groei en een rentabiliteit die naar verwachting wederom sneller zal groeien dan de omzetgroei." Vooruitzichten Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht de directie voor geheel 2012 een gezonde organische groei en een rentabiliteit die naar verwachting wederom sneller zal groeien dan de omzetgroei.