De heer Peeters zal zich volledig richten op zijn taken als CFO van Arseus. Als CEO van Arseus Dental zal mevrouw Sagaert rapporteren aan het Directiecomité van Arseus.
Sabine Sagaert, van Belgische nationaliteit, is afgestudeerd als handelsingenieur en behaalde later een MBA aan de KU Leuven.

Zij bekleedde diversie functies bij CBR Cementbedrijven voordat zij in 1998 bij AB InBev in dienst trad. Bij AB InBev heeft zij actief deelgenomen aan de evolutie van een grote Belgische speler naar een internationaal gestructureerde speler van wereldformaat.

Na haar tijd als General Manager van InBev in Frankrijk, werd zij begin 2006 benoemd tot Business Unit President voor België en Luxemburg. Als BU President heeft zij de laatste jaren met succes aan het imago en de merken van InBev België gebouwd, heeft zij structureel het marktaandeel laten stijgen en succesvolle innovaties gelanceerd. Dit samen met een doorgedreven focus op operationele uitvoering heeft tot goede resultaten geleid.

De heer Peeters zal zich volledig richten op zijn taken als CFO van Arseus. Als CEO van Arseus Dental zal mevrouw Sagaert rapporteren aan het Directiecomité van Arseus. Sabine Sagaert, van Belgische nationaliteit, is afgestudeerd als handelsingenieur en behaalde later een MBA aan de KU Leuven.Zij bekleedde diversie functies bij CBR Cementbedrijven voordat zij in 1998 bij AB InBev in dienst trad. Bij AB InBev heeft zij actief deelgenomen aan de evolutie van een grote Belgische speler naar een internationaal gestructureerde speler van wereldformaat. Na haar tijd als General Manager van InBev in Frankrijk, werd zij begin 2006 benoemd tot Business Unit President voor België en Luxemburg. Als BU President heeft zij de laatste jaren met succes aan het imago en de merken van InBev België gebouwd, heeft zij structureel het marktaandeel laten stijgen en succesvolle innovaties gelanceerd. Dit samen met een doorgedreven focus op operationele uitvoering heeft tot goede resultaten geleid.