Umicore heeft in de tweede helft van 2009 een prestatie neergezet die aanzienlijk beter was dan het lage peil van het eerste deel van het jaar. Dat had vooral te maken met een verhoogde verkoop in de activiteiten van Precious Metals Products & Catalysts, gekoppeld aan de positieve effecten van de intussen genomen kostenverminderingsmaatregelen.

Arnaud W. Goossens (ING): "Het cyclisch karakter van Umicore is opnieuw gebleken. Bijkomende duurzame groei is afhankelijk van nieuwe markten en bijkomende overnames. Dergelijke overnames zijn mogelijk dankzij de sterke balans van Umicore. Ik heb nog steeds een koopadvies voor dit aandeel, met een ongewijzigd koersdoel van 28,50 euro."

Umicore heeft in de tweede helft van 2009 een prestatie neergezet die aanzienlijk beter was dan het lage peil van het eerste deel van het jaar. Dat had vooral te maken met een verhoogde verkoop in de activiteiten van Precious Metals Products & Catalysts, gekoppeld aan de positieve effecten van de intussen genomen kostenverminderingsmaatregelen. Arnaud W. Goossens (ING): "Het cyclisch karakter van Umicore is opnieuw gebleken. Bijkomende duurzame groei is afhankelijk van nieuwe markten en bijkomende overnames. Dergelijke overnames zijn mogelijk dankzij de sterke balans van Umicore. Ik heb nog steeds een koopadvies voor dit aandeel, met een ongewijzigd koersdoel van 28,50 euro."