Arnaud Goossens (ING): "De resultaten van Transics overtroffen over de ganse line de verwachtingen. De nettowinst bedroeg 1,30 miljoen euro, waar we maar op 0,70 miljoen euro gerekend hadden. De EBITDA-marges waren eveneens beter dan verwacht en lagen aan de bovenkant van de eigen guidance."

Het blijft gissen hoe de markt op langere termijn zal evolueren en het gebrek aan liquiditeit op de leasingmarket blijft druk zetten op de omzet. Het management verwacht dat de omzet voor 2010 in lijn zal liggen met de omzet behaald in 2009, met een mogelijke opwaartse trend tegen de tweede helft van het jaar. Goossens: "Met andere woorden: de visibiliteit op de markt blijft laag. Ik ben toch koper van Transics, met een koersdoel van 8,50 euro."

Arnaud Goossens (ING): "De resultaten van Transics overtroffen over de ganse line de verwachtingen. De nettowinst bedroeg 1,30 miljoen euro, waar we maar op 0,70 miljoen euro gerekend hadden. De EBITDA-marges waren eveneens beter dan verwacht en lagen aan de bovenkant van de eigen guidance." Het blijft gissen hoe de markt op langere termijn zal evolueren en het gebrek aan liquiditeit op de leasingmarket blijft druk zetten op de omzet. Het management verwacht dat de omzet voor 2010 in lijn zal liggen met de omzet behaald in 2009, met een mogelijke opwaartse trend tegen de tweede helft van het jaar. Goossens: "Met andere woorden: de visibiliteit op de markt blijft laag. Ik ben toch koper van Transics, met een koersdoel van 8,50 euro."