Dat is bijvoorbeeld het geval in de Appalachen, het gebergte in het midden van de Verenigde Staten. Zodra bezoekers daar van de grote wegen afwijken, worden ze met de meest schrijnende vormen van armoede geconfronteerd. De American Dream is daar mijlenver verwijderd.

Sommige delen van de Appalachen lijken te zijn getroffen door een oorlog die zo goed als elke vorm van welstand heeft vernietigd. De mensen die er wonen, weten op de koop toe dat het slecht met hen gaat maar veel keuzemogelijkheden zijn er helaas niet. Ze kunnen alleen het beste er van maken met wat ze nog hebben.

Dat is bijvoorbeeld het geval in de Appalachen, het gebergte in het midden van de Verenigde Staten. Zodra bezoekers daar van de grote wegen afwijken, worden ze met de meest schrijnende vormen van armoede geconfronteerd. De American Dream is daar mijlenver verwijderd. Sommige delen van de Appalachen lijken te zijn getroffen door een oorlog die zo goed als elke vorm van welstand heeft vernietigd. De mensen die er wonen, weten op de koop toe dat het slecht met hen gaat maar veel keuzemogelijkheden zijn er helaas niet. Ze kunnen alleen het beste er van maken met wat ze nog hebben.