Wie wat rondsnuffelt op Facebook, zal vreemde zaken ontmoeten. Armoede dwingt sommige Britten om een nier te verkopen, vaak om hun kinderen niet van armoede te laten komen. Het Verenigd Koninkrijk draait momenteel op twee snelheden, de kloof tussen rijken en armen wordt steeds groter.

Maar eigenlijk komt die kloof neer op een kloof tussen de inwoners van Londen en de inwoners van andere delen van het Verenigd Koninkrijk. Volgens The Sunday Post moeten kandidaat-kopers van een nier rekening houden met een bedrag van ongeveer 50.000 dollar.

Wie wat rondsnuffelt op Facebook, zal vreemde zaken ontmoeten. Armoede dwingt sommige Britten om een nier te verkopen, vaak om hun kinderen niet van armoede te laten komen. Het Verenigd Koninkrijk draait momenteel op twee snelheden, de kloof tussen rijken en armen wordt steeds groter. Maar eigenlijk komt die kloof neer op een kloof tussen de inwoners van Londen en de inwoners van andere delen van het Verenigd Koninkrijk. Volgens The Sunday Post moeten kandidaat-kopers van een nier rekening houden met een bedrag van ongeveer 50.000 dollar.