De kans is groot dat die op het laatste moment zal gevonden worden, al was het maar omdat de Amerikanen weinig andere keuzemogelijkheden hebben. Het niet bereiken van een deal voor de 17de zou niet meer of niet minder dan een complete ramp betekenen.

Op 14 november is het dan vervolgens de beurt aan het Nuclear Armageddon, dit naar aanleiding van de publicatie van het Bulletin of the Atomic Scientists. In dat rapport zal te lezen staan hoe dichtbij of hoe ver af de wereld nog is van een nucleair armageddon, zeg maar het einde van de wereld. Ook naar dit rapport zal met bijzondere belangstelling worden uitgekeken.

De kans is groot dat die op het laatste moment zal gevonden worden, al was het maar omdat de Amerikanen weinig andere keuzemogelijkheden hebben. Het niet bereiken van een deal voor de 17de zou niet meer of niet minder dan een complete ramp betekenen. Op 14 november is het dan vervolgens de beurt aan het Nuclear Armageddon, dit naar aanleiding van de publicatie van het Bulletin of the Atomic Scientists. In dat rapport zal te lezen staan hoe dichtbij of hoe ver af de wereld nog is van een nucleair armageddon, zeg maar het einde van de wereld. Ook naar dit rapport zal met bijzondere belangstelling worden uitgekeken.