Arjan Knibbe (ING): "Vooral de Belgische sector heeft eens te meer zijn laag risicokarakter aangetoond. De Nederlandse vastgoedaandelen gedroegen zich meer volatiel en leverde over de afgelopen 12 jaar een lagere return op."

Knibbe gelooft nog in de vastgoedsector, maar heeft een duidellijke voorkeur: "De Nederlandse vastgoedsector gaat mijn inziens beter presteren dan Belgische. Banimmo blijft koopwaardig, zij het met een lager koersdoel. Anderzijds verhogen we het koersdoel voor WDP. Het huidig dividendrendement van 8,30% kan de koers blijven ondersteunen."

Arjan Knibbe (ING): "Vooral de Belgische sector heeft eens te meer zijn laag risicokarakter aangetoond. De Nederlandse vastgoedaandelen gedroegen zich meer volatiel en leverde over de afgelopen 12 jaar een lagere return op." Knibbe gelooft nog in de vastgoedsector, maar heeft een duidellijke voorkeur: "De Nederlandse vastgoedsector gaat mijn inziens beter presteren dan Belgische. Banimmo blijft koopwaardig, zij het met een lager koersdoel. Anderzijds verhogen we het koersdoel voor WDP. Het huidig dividendrendement van 8,30% kan de koers blijven ondersteunen."