Het U.S. Supreme Court heeft nu een uitspraak gedaan die nadelig is voor de Argentijnen. Het hoogste Amerikaans gerechtshof bevestigde dat de Argentijnen het hedge fund Elliott Management moeten vergoeden.

President Cristina Fernandez waarschuwde dat de uitspraak nadelige gevolgen zal hebben voor de inwoners van haar land. Ze vond de uitspraak zo belangrijk dat ze een toespraak voor de natie hield. Argentinië raakt steeds meer met de rug tegen de muur geklemd, in een situatie die stilaan hopeloos genoemd mag worden.

Het U.S. Supreme Court heeft nu een uitspraak gedaan die nadelig is voor de Argentijnen. Het hoogste Amerikaans gerechtshof bevestigde dat de Argentijnen het hedge fund Elliott Management moeten vergoeden. President Cristina Fernandez waarschuwde dat de uitspraak nadelige gevolgen zal hebben voor de inwoners van haar land. Ze vond de uitspraak zo belangrijk dat ze een toespraak voor de natie hield. Argentinië raakt steeds meer met de rug tegen de muur geklemd, in een situatie die stilaan hopeloos genoemd mag worden.