Bovendien zou de situatie wel eens erger kunnen zijn dan ze wordt voorgesteld. Morgan Stanley maakte melding van een artikel verschenen in de locale pers waarin werd gesteld dat de macro-economische cijfers die de Argentijnse overheid bekendmaakt volledig onbetrouwbaar zouden zijn.

Eerder werd al een Argentijnse minister ontslagen wegens het publiceren van valse cijfers over de inflatie, maar ook de cijfers over de valutareserves zouden van geen kanten kloppen. De bodem van de kas zou veel dichterbij zijn dan algemeen wordt aangenomen. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Bovendien zou de situatie wel eens erger kunnen zijn dan ze wordt voorgesteld. Morgan Stanley maakte melding van een artikel verschenen in de locale pers waarin werd gesteld dat de macro-economische cijfers die de Argentijnse overheid bekendmaakt volledig onbetrouwbaar zouden zijn. Eerder werd al een Argentijnse minister ontslagen wegens het publiceren van valse cijfers over de inflatie, maar ook de cijfers over de valutareserves zouden van geen kanten kloppen. De bodem van de kas zou veel dichterbij zijn dan algemeen wordt aangenomen. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.