Volgens Washington Post zijn negen mensen om het leven gekomen bij een brand in de Iron Mountain opslagplaats, waar alle bancaire archiefdocumenten opgeslagen worden. Toevallig of niet gebeurde dit op dezelfde dag dat de centrale bank aankondigde de banken maar beperkte posities in vreemde valuta mogen vasthouden.

De oorzaak van de brand kon niet worden achterhaald, maar volgens sommige economen kan er moeilijk sprake zijn van toeval. De Argentijnse bank wordt er namelijk van beschuldigd om niet de volledige waarheid te worden verteld in verband met de valutareserves en dus kwam die brand wel erg goed van pas.

Volgens Washington Post zijn negen mensen om het leven gekomen bij een brand in de Iron Mountain opslagplaats, waar alle bancaire archiefdocumenten opgeslagen worden. Toevallig of niet gebeurde dit op dezelfde dag dat de centrale bank aankondigde de banken maar beperkte posities in vreemde valuta mogen vasthouden. De oorzaak van de brand kon niet worden achterhaald, maar volgens sommige economen kan er moeilijk sprake zijn van toeval. De Argentijnse bank wordt er namelijk van beschuldigd om niet de volledige waarheid te worden verteld in verband met de valutareserves en dus kwam die brand wel erg goed van pas.