Technisch gesproken ziet Delaunay wel dat ruim één maand geleden het aandeel erin geslaagd is boven de schuine weerstand uit te breken (dit gebeurde op de dag van de publicatie van de resultaten van het derde kwartaal).

Naast dit technisch gegeven ziet hij ook dat het voortschrijdend gemiddelde op 200 dagen het einde van de neerwaartse trend bevestigd.

Daarnaast is het interessant vast te stellen dat de recente koerscorrectie ertoe geleid heeft dat de RSI-indicator oververkochte niveaus heeft bereikt.

En op hetzelfde ogenblik ziet Delaunay dat de voortschrijdende gemiddelden in een gunstige richting blijven evolueren.

Daarom is een technische herstel waarschijnlijk.

Het eerste koersdoel is 13 euro (oude weerstand van november), het tweede koersdoel bedraagt 13,80 euro (de koersstop van eerder vorig jaar). Delaunay heeft een koopadvies.

Technisch gesproken ziet Delaunay wel dat ruim één maand geleden het aandeel erin geslaagd is boven de schuine weerstand uit te breken (dit gebeurde op de dag van de publicatie van de resultaten van het derde kwartaal). Naast dit technisch gegeven ziet hij ook dat het voortschrijdend gemiddelde op 200 dagen het einde van de neerwaartse trend bevestigd. Daarnaast is het interessant vast te stellen dat de recente koerscorrectie ertoe geleid heeft dat de RSI-indicator oververkochte niveaus heeft bereikt. En op hetzelfde ogenblik ziet Delaunay dat de voortschrijdende gemiddelden in een gunstige richting blijven evolueren. Daarom is een technische herstel waarschijnlijk. Het eerste koersdoel is 13 euro (oude weerstand van november), het tweede koersdoel bedraagt 13,80 euro (de koersstop van eerder vorig jaar). Delaunay heeft een koopadvies.