De omzet kwam 30% hoger uit. Topman Lakshmi Mittal zei in een toelichting op de cijfers dat de verwachtingen niet helemaal werden ingelost. Mittal bleef bovendien voorzichtig wat de toekomst betreft.

Hij verwees in dat verband naar de gestegen materiaalkosten en naar de onevenwichtige vraag. Sommige regio's doen het goed, anderen dan weer minder goed. De koers van Arcelor Mittal opende lager.

Dat lot stond ook UBS te wachten. De Zwitserse bank rapporteerde weliswaar beter dan verwachte cijfers, maar had nogal wat eenmalige factoren verrekend. CEO Oswald Grübel toonde zich optimistisch, hij verwachtte een verbetering bij alle divisies van het bedrijf.

De omzet kwam 30% hoger uit. Topman Lakshmi Mittal zei in een toelichting op de cijfers dat de verwachtingen niet helemaal werden ingelost. Mittal bleef bovendien voorzichtig wat de toekomst betreft. Hij verwees in dat verband naar de gestegen materiaalkosten en naar de onevenwichtige vraag. Sommige regio's doen het goed, anderen dan weer minder goed. De koers van Arcelor Mittal opende lager. Dat lot stond ook UBS te wachten. De Zwitserse bank rapporteerde weliswaar beter dan verwachte cijfers, maar had nogal wat eenmalige factoren verrekend. CEO Oswald Grübel toonde zich optimistisch, hij verwachtte een verbetering bij alle divisies van het bedrijf.