Extern is de marktpositie versterkt door de toename van de eigen ijzerertsproductie tot 60% van de eigen behoefte. Daarnaast hebben uitbreidingen van de staalproductie in Zuid-Amerika en Azië plaatsgevonden.

De overname van de fabriek van Thyssen Krupp (samen met Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation) in Alabama voor USD 1,5 miljard die tegen het eind van het eerste kwartaal van 2014 wordt verwacht, zorgt voor een sterke positie in de Amerikaanse markt van autoproducenten.

Theodoor Gilissen Bankiers beveelt een aankoop van de aandelen nog steeds aan.

Extern is de marktpositie versterkt door de toename van de eigen ijzerertsproductie tot 60% van de eigen behoefte. Daarnaast hebben uitbreidingen van de staalproductie in Zuid-Amerika en Azië plaatsgevonden. De overname van de fabriek van Thyssen Krupp (samen met Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation) in Alabama voor USD 1,5 miljard die tegen het eind van het eerste kwartaal van 2014 wordt verwacht, zorgt voor een sterke positie in de Amerikaanse markt van autoproducenten. Theodoor Gilissen Bankiers beveelt een aankoop van de aandelen nog steeds aan.