In eerste instantie zal AAFM als manager verantwoordelijk zijn voor de integrale aansturing van alle facilitaire diensten, en Essent en Enexis ondersteunen met project management van facility management diensten.

Op termijn zal dan worden toegewerkt naar een integrale management oplossing waarbij AAFM het complete dienstenpakket zal leveren.

Het is de eerste keer dat AAFM een contract met een onderneming in de energiesector heeft afgesloten. Het contract treedt per direct in werking en geldt voor een periode van 5 jaar. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

In eerste instantie zal AAFM als manager verantwoordelijk zijn voor de integrale aansturing van alle facilitaire diensten, en Essent en Enexis ondersteunen met project management van facility management diensten. Op termijn zal dan worden toegewerkt naar een integrale management oplossing waarbij AAFM het complete dienstenpakket zal leveren. Het is de eerste keer dat AAFM een contract met een onderneming in de energiesector heeft afgesloten. Het contract treedt per direct in werking en geldt voor een periode van 5 jaar. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.