Het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering is vorige week in de Verenigde Staten anderzijds gedaald tot het laagste niveau in vier jaar. Dat belet echter niet dat de beurzen in het rood zijn geopend, onder andere als gevolg van alsmaar sterker wordende dollar.

Ten Cate wint rechtszaak tegen concurrent

Ten Cate heeft de rechtszaak tegen grote concurrent Field Turf Tarkett over het gebruik van de merknaam voor kunstgras Revolution gewonnen.

Als lijkend op de jarenlang door Ten Cate gebruikte en bekende merknaam Evolution, ook tot 2009 gebruikt door Field Turf Tarkett als partner, mag Field Turf Tarkett deze naam in Europa niet meer gebruiken.

Ten Cate komt 27 juli met de halfjaarcijfers. Die zullen naar de schatting van Theodoor Gilissen Bankiers lager zijn dan vorig

jaar waarbij in het tweede kwartaal al een relatieve verbetering is opgetreden.

Het verschil is grotendeels gelegen in de tijdelijk lagere tenders / verkopen voor gevechtskleding voor het Amerikaanse leger.

Theodoor Gilissen Bankiers verwacht voor het tweede halfjaar een verbetering in de bedrijfscijfers, zodat het jaarresultaat vergelijkbaar met vorig jaar wordt. De recent gedaalde PE en PP prijzen kunnen op termijn een lichte verbetering van de brutomarge geven.

Voor de lange termijn blijven de analisten van de bank positief op basis van de verwachte groei in verkopen van beschermende kleding (aan nieuwe landen), sterke groei in luchtvaartsegment (o.a. Cetex), langzaam herstel in kunstgrasmarkt en doorgaande verkoopgroei bij geotextiel.

Additionele omzet in de komende jaren aan de auto-industrie op basis van de moderne themoplasticcapaciteit wordt verwacht. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies kopen.

Het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering is vorige week in de Verenigde Staten anderzijds gedaald tot het laagste niveau in vier jaar. Dat belet echter niet dat de beurzen in het rood zijn geopend, onder andere als gevolg van alsmaar sterker wordende dollar.Ten Cate wint rechtszaak tegen concurrent Ten Cate heeft de rechtszaak tegen grote concurrent Field Turf Tarkett over het gebruik van de merknaam voor kunstgras Revolution gewonnen. Als lijkend op de jarenlang door Ten Cate gebruikte en bekende merknaam Evolution, ook tot 2009 gebruikt door Field Turf Tarkett als partner, mag Field Turf Tarkett deze naam in Europa niet meer gebruiken. Ten Cate komt 27 juli met de halfjaarcijfers. Die zullen naar de schatting van Theodoor Gilissen Bankiers lager zijn dan vorig jaar waarbij in het tweede kwartaal al een relatieve verbetering is opgetreden. Het verschil is grotendeels gelegen in de tijdelijk lagere tenders / verkopen voor gevechtskleding voor het Amerikaanse leger. Theodoor Gilissen Bankiers verwacht voor het tweede halfjaar een verbetering in de bedrijfscijfers, zodat het jaarresultaat vergelijkbaar met vorig jaar wordt. De recent gedaalde PE en PP prijzen kunnen op termijn een lichte verbetering van de brutomarge geven. Voor de lange termijn blijven de analisten van de bank positief op basis van de verwachte groei in verkopen van beschermende kleding (aan nieuwe landen), sterke groei in luchtvaartsegment (o.a. Cetex), langzaam herstel in kunstgrasmarkt en doorgaande verkoopgroei bij geotextiel. Additionele omzet in de komende jaren aan de auto-industrie op basis van de moderne themoplasticcapaciteit wordt verwacht. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies kopen.