Waar de Amerikaanse treasury markt traditioneel de toonaangevende obligatiemarkt is, is die rol volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas nu overgenomen door de Duitse bund markt. De rentes op Duits overheidspapier zakken dag na dag en dat trekt alles met zich mee.

En voor Italiaans, Spaans, Frans en Belgisch papier is dat nog ergens te begrijpen. Maar dat ook de Amerikaanse rente naar beneden wordt gezogen, ondanks de sterke Amerikaanse economische cijfers, geeft aan dat in deze dolgedraaide wereld niets nog correct is geprijsd.

Waar de Amerikaanse treasury markt traditioneel de toonaangevende obligatiemarkt is, is die rol volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas nu overgenomen door de Duitse bund markt. De rentes op Duits overheidspapier zakken dag na dag en dat trekt alles met zich mee. En voor Italiaans, Spaans, Frans en Belgisch papier is dat nog ergens te begrijpen. Maar dat ook de Amerikaanse rente naar beneden wordt gezogen, ondanks de sterke Amerikaanse economische cijfers, geeft aan dat in deze dolgedraaide wereld niets nog correct is geprijsd.