Op de Nasdaq duikt de koers van Apple opnieuw lager, waarbij op een bepaald moment de kaap van 440 dollar naar beneden werd doorbroken.

Inmiddels stabiliseert die koers rond het niveau van 440 dollar. Verschillende analisten hebben inmiddels hun mening voor het aandeel gewijzigd.

Opvallend is evenwel dat Wall Street zich nog maar weinig aantrekt van wat er met Apple gebeurt. Het aandeel was vorig jaar misschien de gangmaker van de Amerikaanse beurzen, maar lijkt in 2013 niet degene te worden die Wall Street onderuit zal duwen.

Op de Nasdaq duikt de koers van Apple opnieuw lager, waarbij op een bepaald moment de kaap van 440 dollar naar beneden werd doorbroken. Inmiddels stabiliseert die koers rond het niveau van 440 dollar. Verschillende analisten hebben inmiddels hun mening voor het aandeel gewijzigd. Opvallend is evenwel dat Wall Street zich nog maar weinig aantrekt van wat er met Apple gebeurt. Het aandeel was vorig jaar misschien de gangmaker van de Amerikaanse beurzen, maar lijkt in 2013 niet degene te worden die Wall Street onderuit zal duwen.