Het bedrijf kan de iPhone-5 en de iPads weliswaar niet aanslepen, maar wordt wel geconfronteerd met hogere kosten, waardoor de marges onder druk komen te staan.

De S&P-500 wist de afgelopen week wel winst te boeken en flirtte zelfs even met het niveau van 1500-punten, iets wat voor het laatst in december 2007 is gebeurd.

De Amerikaanse beurs haalde opgelucht adem, nadat er in het Huis van Afgevaardigden een akkoord werd bereikt over het schuldenplafond.

Weliswaar moet de Senaat er ook nog over beslissen, maar de Republikeinen lijken toch wel iets toeschietelijker te zijn geworden na de impasse die in december nog dreigde.

De Japanse beurs ging tegen het einde van de week weer fors omhoog op de verwachting dat de Japanse centrale bank en de (nieuwe) Japanse overheid de economie wat sterker zullen stimuleren.

Het bedrijf kan de iPhone-5 en de iPads weliswaar niet aanslepen, maar wordt wel geconfronteerd met hogere kosten, waardoor de marges onder druk komen te staan. De S&P-500 wist de afgelopen week wel winst te boeken en flirtte zelfs even met het niveau van 1500-punten, iets wat voor het laatst in december 2007 is gebeurd. De Amerikaanse beurs haalde opgelucht adem, nadat er in het Huis van Afgevaardigden een akkoord werd bereikt over het schuldenplafond. Weliswaar moet de Senaat er ook nog over beslissen, maar de Republikeinen lijken toch wel iets toeschietelijker te zijn geworden na de impasse die in december nog dreigde. De Japanse beurs ging tegen het einde van de week weer fors omhoog op de verwachting dat de Japanse centrale bank en de (nieuwe) Japanse overheid de economie wat sterker zullen stimuleren.