In het derde kwartaal van vorig jaar verkocht Apple voor een totaal bedrag van 5,70 miljard dollar aan iPhones, iPads, Macs enzovoort. Over dezelfde drie maanden bedroegen de verkopen in de Verenigde Staten nog 14,70 miljard dollar, maar die kloof zou geleidelijk aan kleiner worden.


Cook had in China een ontmoeting met de topman van China Mobile. Deze telecomoperator heeft meer dan 700 miljoen klanten en kan een belangrijke samenwerkingspartner worden voor Apple in de Verenigde Staten. Het is al de tweede keer in een jaar tijd dat Cook een bezoek brengt aan China.

In het derde kwartaal van vorig jaar verkocht Apple voor een totaal bedrag van 5,70 miljard dollar aan iPhones, iPads, Macs enzovoort. Over dezelfde drie maanden bedroegen de verkopen in de Verenigde Staten nog 14,70 miljard dollar, maar die kloof zou geleidelijk aan kleiner worden. Cook had in China een ontmoeting met de topman van China Mobile. Deze telecomoperator heeft meer dan 700 miljoen klanten en kan een belangrijke samenwerkingspartner worden voor Apple in de Verenigde Staten. Het is al de tweede keer in een jaar tijd dat Cook een bezoek brengt aan China.