Wel werd afgesloten boven de dieptepunten van de dag. Na het slot van de beurs maakte Apple een sterke stijging van de nettowinst bekend, maar uiteindelijk lag het resultaat toch onder de consensusverwachting van de analisten. In de nabeurshandel verliest Apple meer dan 4%.

Euro valt terug richting 1,20 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager, waarbij een deel van de eerder geleden verliezen weer werd opgehaald. opgehaald.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2063 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan het slot van maandag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,404%, of een daling met ruim 2% ten opzichte van gisteren.

Olie en goud weer wat duurder

Voor een troy ounce goud werd 1579,20 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd een halve dollar duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 90 dollar betaald, of een half procent meer ten opzichte van het slot van gisteren.

Wel werd afgesloten boven de dieptepunten van de dag. Na het slot van de beurs maakte Apple een sterke stijging van de nettowinst bekend, maar uiteindelijk lag het resultaat toch onder de consensusverwachting van de analisten. In de nabeurshandel verliest Apple meer dan 4%. Euro valt terug richting 1,20 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager, waarbij een deel van de eerder geleden verliezen weer werd opgehaald. opgehaald. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2063 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan het slot van maandag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,404%, of een daling met ruim 2% ten opzichte van gisteren. Olie en goud weer wat duurder Voor een troy ounce goud werd 1579,20 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd een halve dollar duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 90 dollar betaald, of een half procent meer ten opzichte van het slot van gisteren.