Op de Nasdaq krabbelt de koers van Apple weer recht. Het aandeel probeert vaste voet onder de grond te krijgen nadat de koers gisteren ruim 5% moest prijsgeven. Alles draait uiteraard om de introductie van de nieuwe iPhone modellen die gisteren op gemengde gevoelens werd onthaald.

De koers van Apple boekt momenteel een winst van ongeveer 1%. Een andere blikvanger is Facebook, dat vandaag min of meer stabiel noteert. De koers noteert nu rond 45 dollar of ruim boven de introductieprijs van 38 dollar. Sommige analisten denken dat de koers nog makkelijk hoger kan.

Op de Nasdaq krabbelt de koers van Apple weer recht. Het aandeel probeert vaste voet onder de grond te krijgen nadat de koers gisteren ruim 5% moest prijsgeven. Alles draait uiteraard om de introductie van de nieuwe iPhone modellen die gisteren op gemengde gevoelens werd onthaald. De koers van Apple boekt momenteel een winst van ongeveer 1%. Een andere blikvanger is Facebook, dat vandaag min of meer stabiel noteert. De koers noteert nu rond 45 dollar of ruim boven de introductieprijs van 38 dollar. Sommige analisten denken dat de koers nog makkelijk hoger kan.