Op het vlak van bedrijfsresultaten kreeg Goldman Sachs vandaag een ruime voldoende voor de cijfers, de koers mag ook hoger. JP Morgan Chase maakte op zich geen slechte cijfers bekend, maar die kregen de koers van het aandeel niet in beweging.

Vanavond na het slot van de beurs komt eBay met resultaten, maar iedereen kijkt al uit naar de cijfers die Apple volgende week zal voorleggen. Het aandeel lijkt vandaag uit te bodemen, maar tegenvallende resultaten kunnen de koers van Apple nog fors lager duwen.

Op het vlak van bedrijfsresultaten kreeg Goldman Sachs vandaag een ruime voldoende voor de cijfers, de koers mag ook hoger. JP Morgan Chase maakte op zich geen slechte cijfers bekend, maar die kregen de koers van het aandeel niet in beweging. Vanavond na het slot van de beurs komt eBay met resultaten, maar iedereen kijkt al uit naar de cijfers die Apple volgende week zal voorleggen. Het aandeel lijkt vandaag uit te bodemen, maar tegenvallende resultaten kunnen de koers van Apple nog fors lager duwen.