De internationale verkopen stegen met 60%. In de regio Asia Pacific werd een verdubbeling van de verkopen vastgesteld, in Europa werd een stijging met 40% opgetekend.

De lauwe reactie van de beleggers had te maken met de verkopen de iPhones, die iets onder de verwachtingen uitkwamen. Bovendien waren de verwachtingen hooggespannen, de beleggers hadden verwacht dat Apple op alle gebieden de prognoses moeiteloos zou gaan kloppen.

Er was gerekend op 9 miljoen verkochte iPhones, terwijl er dat uiteindelijk maar 8,70 miljoen waren. Dat kan betekenen dat de concurrentie van andere smartphones, waaronder de Blackberry van Research in Motion steeds sterker wordt.

Anderzijds maakte Apple veel beter dan verwachte marges bekend. De marge kwam uit op 40,9%, tegenover 39,7% twaalf maanden voordien. De stijging had te maken met meevallende verkopen van producten met een hogere marge, zoals bijvoorbeeld de iPhone en de Mac.

De internationale verkopen stegen met 60%. In de regio Asia Pacific werd een verdubbeling van de verkopen vastgesteld, in Europa werd een stijging met 40% opgetekend. De lauwe reactie van de beleggers had te maken met de verkopen de iPhones, die iets onder de verwachtingen uitkwamen. Bovendien waren de verwachtingen hooggespannen, de beleggers hadden verwacht dat Apple op alle gebieden de prognoses moeiteloos zou gaan kloppen. Er was gerekend op 9 miljoen verkochte iPhones, terwijl er dat uiteindelijk maar 8,70 miljoen waren. Dat kan betekenen dat de concurrentie van andere smartphones, waaronder de Blackberry van Research in Motion steeds sterker wordt. Anderzijds maakte Apple veel beter dan verwachte marges bekend. De marge kwam uit op 40,9%, tegenover 39,7% twaalf maanden voordien. De stijging had te maken met meevallende verkopen van producten met een hogere marge, zoals bijvoorbeeld de iPhone en de Mac.