Euro kan niet standhouden boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een klein slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3786 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,512%, of iets meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs laat wat stoom af, olieprijs weer hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1353 dollar betaald, of iets meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 98,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro kan niet standhouden boven 1,38 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een klein slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3786 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,512%, of iets meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs laat wat stoom af, olieprijs weer hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1353 dollar betaald, of iets meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 98,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.