Van de automatische besparingen die vanaf vorige vrijdag van kracht werden, heeft uiteindelijk niemand echt wakker gelegen. Voorlopig zijn die nog relatief beperkt in omvang en blijkbaar rekenen de beleggers op dat er op het einde van deze maand toch een oplossing voor het begrotingsprobleem zal worden gevonden.

Op de Nasdaq staat de koers van Apple opnieuw onder druk, de koers van het aandeel bereikte een nieuw dieptepunt voor de afgelopen 12 maanden.

Die koers bevindt zich momenteel iets boven het niveau van 420 dollar, het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens de koers zal terugvallen richting 400 dollar of zelfs daaronder.

Van de automatische besparingen die vanaf vorige vrijdag van kracht werden, heeft uiteindelijk niemand echt wakker gelegen. Voorlopig zijn die nog relatief beperkt in omvang en blijkbaar rekenen de beleggers op dat er op het einde van deze maand toch een oplossing voor het begrotingsprobleem zal worden gevonden. Op de Nasdaq staat de koers van Apple opnieuw onder druk, de koers van het aandeel bereikte een nieuw dieptepunt voor de afgelopen 12 maanden. Die koers bevindt zich momenteel iets boven het niveau van 420 dollar, het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens de koers zal terugvallen richting 400 dollar of zelfs daaronder.