De meest recente kwartaalcijfers van Apple stelden teleur en de kans is groot dat het bedrijf in de Verenigde Staten en Europa niet verder meer kan groeien. Daarom zal voor de toekomstige groei vooral naar de groeimarkten worden gekeken, weg van de stilaan gesatureerde markten.

James Gautrey, global equity analyst bij Schroders, merkt op dat Apple zijn superwinsten niet langer op de high-end markets kan realiseren waar het bedrijf al marktleider is.

Vorige week woensdag liet de koers van Apple de sterkste daling sinds 2008 optekenen en dat is volgens Gautrey een veeg teken.

De meest recente kwartaalcijfers van Apple stelden teleur en de kans is groot dat het bedrijf in de Verenigde Staten en Europa niet verder meer kan groeien. Daarom zal voor de toekomstige groei vooral naar de groeimarkten worden gekeken, weg van de stilaan gesatureerde markten. James Gautrey, global equity analyst bij Schroders, merkt op dat Apple zijn superwinsten niet langer op de high-end markets kan realiseren waar het bedrijf al marktleider is. Vorige week woensdag liet de koers van Apple de sterkste daling sinds 2008 optekenen en dat is volgens Gautrey een veeg teken.