Vanavond krijgen we de cijfers van Apple en die zullen volgens de meeste analisten erg goed moeten zijn om te beletten dat de koers verder wegglijdt. Vanaf de piek is die koers sinds september al met 30% in waarde gedaald. Meer dan vijf jaar lang voldeed het bedrijf met de resultaten aan de verwachtingen.

In oktober liep het echter mis, met als gevolg dat de koers nog meer in een neerwaartse spiraal belandden. De vraag is of de beurs bereid zal zijn om CEO Tim Cook meer krediet te geven. Cook zal met een goed business model moeten komen om de koers van het aandeel op zijn minst te stabiliseren.

Vanavond krijgen we de cijfers van Apple en die zullen volgens de meeste analisten erg goed moeten zijn om te beletten dat de koers verder wegglijdt. Vanaf de piek is die koers sinds september al met 30% in waarde gedaald. Meer dan vijf jaar lang voldeed het bedrijf met de resultaten aan de verwachtingen. In oktober liep het echter mis, met als gevolg dat de koers nog meer in een neerwaartse spiraal belandden. De vraag is of de beurs bereid zal zijn om CEO Tim Cook meer krediet te geven. Cook zal met een goed business model moeten komen om de koers van het aandeel op zijn minst te stabiliseren.