De meeste beleggers kijken uit naar wat FED-voorzitter Ben Bernanke vanavond na afloop van de FED-meeting zal vertellen. De afgelopen dagen heeft Wall Street zich redelijk gehouden, maar waren er toch wisselvallige prestaties voor de verschillende sectoren.

Voor de olie- en gaswaarden lijkt een belegging in de Verenigde Staten een beter alternatief dan in Europa, maar voor wat betreft de 'Basic Resources' is dat volgens Loef Technische Analyse precies omgekeerd.

Aan beide kanten van de oceaan zijn de telecom- en utilitysector uit de gratie. Voor technologie lijkt Europa de beste optie. In de V.S. drukt het aandeel Apple Inc. op het sentiment, hoewel de koersen gisteren weer wat meer bewegingsruimte kreeg. De technische condities verslechteren in rap tempo.

De meeste beleggers kijken uit naar wat FED-voorzitter Ben Bernanke vanavond na afloop van de FED-meeting zal vertellen. De afgelopen dagen heeft Wall Street zich redelijk gehouden, maar waren er toch wisselvallige prestaties voor de verschillende sectoren. Voor de olie- en gaswaarden lijkt een belegging in de Verenigde Staten een beter alternatief dan in Europa, maar voor wat betreft de 'Basic Resources' is dat volgens Loef Technische Analyse precies omgekeerd. Aan beide kanten van de oceaan zijn de telecom- en utilitysector uit de gratie. Voor technologie lijkt Europa de beste optie. In de V.S. drukt het aandeel Apple Inc. op het sentiment, hoewel de koersen gisteren weer wat meer bewegingsruimte kreeg. De technische condities verslechteren in rap tempo.