UBS verhoogde vanmiddag het advies voor Apple van neutraal tot kopen, zodat de koers van Apple wat hoger kan openen. Op de financiële markten is nog altijd heel wat te doen omtrent de mogelijke zeepbellen die zich overal rondom ons hebben gevormd.

Uiteraard staat Bitcoin daarbij centraal, de prijs voor deze virtuele munt is vandaag opnieuw gestegen tot boven 1100 dollar. Volgens sommige analisten is Bitcoin een goed idee, maar ook niet meer dan dat. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Bitcoin & Co nu al de wereld zullen veroveren, ook al omdat de volatiliteit veel te groot is.

UBS verhoogde vanmiddag het advies voor Apple van neutraal tot kopen, zodat de koers van Apple wat hoger kan openen. Op de financiële markten is nog altijd heel wat te doen omtrent de mogelijke zeepbellen die zich overal rondom ons hebben gevormd. Uiteraard staat Bitcoin daarbij centraal, de prijs voor deze virtuele munt is vandaag opnieuw gestegen tot boven 1100 dollar. Volgens sommige analisten is Bitcoin een goed idee, maar ook niet meer dan dat. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Bitcoin & Co nu al de wereld zullen veroveren, ook al omdat de volatiliteit veel te groot is.