De beleggers vrezen dat het bedrijf de winstgroei uit het verleden niet zal kunnen handhaven, terwijl anderzijds ook de marges onder druk kunnen komen te staan.

Het bedrijf lijkt echter niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Apple kan snel een dividendverhoging of andere koersondersteunende maatregel aankondigen.

Andere mogelijkheden zijn de inkoop van eigen aandelen of een vorm van kapitaaldistributie aan de aandeelhouders.

CFO Peter Oppenheimer loste in een interview met ISI analist Brian Marshall gisteren zondag weliswaar niets concreets, maar liet blijkbaar toch de deur op een kier voor een dergelijke maatregel. Speculatie daaromtrent kan de koers van Apple in de komende weken weer naar omhoog duwen.

De beleggers vrezen dat het bedrijf de winstgroei uit het verleden niet zal kunnen handhaven, terwijl anderzijds ook de marges onder druk kunnen komen te staan. Het bedrijf lijkt echter niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Apple kan snel een dividendverhoging of andere koersondersteunende maatregel aankondigen. Andere mogelijkheden zijn de inkoop van eigen aandelen of een vorm van kapitaaldistributie aan de aandeelhouders. CFO Peter Oppenheimer loste in een interview met ISI analist Brian Marshall gisteren zondag weliswaar niets concreets, maar liet blijkbaar toch de deur op een kier voor een dergelijke maatregel. Speculatie daaromtrent kan de koers van Apple in de komende weken weer naar omhoog duwen.