Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Apple de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. De winst per aandeel en de omzet kwamen hoger dan verwacht uit, maar toch reageerden de beleggers teleurgesteld op het kwartaalbericht van het bedrijf.

Dat had alles te maken met de tegenvallende cijfers over de verkopen van de iPhones, op de eerste plaats op de Amerikaanse markt. Topman Tim Cook kwam met een uitleg voor de tegenvallende verkopen die echter niet iedereen kon overtuigen. In de nabeurshandel noteert de koers van Apple 8% lager.

Gisterenavond na het slot van de beurs maakte Apple de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. De winst per aandeel en de omzet kwamen hoger dan verwacht uit, maar toch reageerden de beleggers teleurgesteld op het kwartaalbericht van het bedrijf. Dat had alles te maken met de tegenvallende cijfers over de verkopen van de iPhones, op de eerste plaats op de Amerikaanse markt. Topman Tim Cook kwam met een uitleg voor de tegenvallende verkopen die echter niet iedereen kon overtuigen. In de nabeurshandel noteert de koers van Apple 8% lager.