Aswath Damodaran, professor aan de New York University en expert in waardering van bedrijven, mag tot het tweede kamp worden gerekend. Zijn mening laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Apple is veel meer waard dan de huidige beurskoers en dat zal binnenkort ook blijken.

Volgens Damodaran is Apple een value play, niet meer of niet minder. Alle slecht nieuws - voor zover dat er was - zit al in de koers van het aandeel verrekend. Hij adviseert om het gedrag van institutionele beleggers niet te volgen, die hebben in het verleden al vaker bewezen er langs te zitten.

Aswath Damodaran, professor aan de New York University en expert in waardering van bedrijven, mag tot het tweede kamp worden gerekend. Zijn mening laat aan duidelijkheid niets te wensen over: Apple is veel meer waard dan de huidige beurskoers en dat zal binnenkort ook blijken. Volgens Damodaran is Apple een value play, niet meer of niet minder. Alle slecht nieuws - voor zover dat er was - zit al in de koers van het aandeel verrekend. Hij adviseert om het gedrag van institutionele beleggers niet te volgen, die hebben in het verleden al vaker bewezen er langs te zitten.