De koers van Apple houdt vandaag redelijk goed stand en dit ondanks het feit dat het sentiment rondom dit aandeel steeds negatiever wordt. Sommige analisten geloven dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn alvorens de koers onder het niveau van 500 dollar zal duiken.

Citigroup heeft het koersdoel voor het aandeel verlaagd. Die ingreep is misschien niet zo groot, maar de psychologische impact er van mag niet worden onderschat. Inmiddels vraagt iedereen zich af wat er met Apple in de loop van volgend jaar zal gebeuren, mogelijk zal de koers blijven dalen.

De koers van Apple houdt vandaag redelijk goed stand en dit ondanks het feit dat het sentiment rondom dit aandeel steeds negatiever wordt. Sommige analisten geloven dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn alvorens de koers onder het niveau van 500 dollar zal duiken. Citigroup heeft het koersdoel voor het aandeel verlaagd. Die ingreep is misschien niet zo groot, maar de psychologische impact er van mag niet worden onderschat. Inmiddels vraagt iedereen zich af wat er met Apple in de loop van volgend jaar zal gebeuren, mogelijk zal de koers blijven dalen.