Euro valt terug onder niveau van 1,31 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een zwakkere beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3074 dollar betaald, of zowat een kwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,59%, of bijna twee procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud- en olieprijs blijven onder druk staan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1694 dollar betaald, of een halve dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88 dollar betaald, of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder niveau van 1,31 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een zwakkere beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3074 dollar betaald, of zowat een kwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,59%, of bijna twee procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud- en olieprijs blijven onder druk staan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1694 dollar betaald, of een halve dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 88 dollar betaald, of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.