Euro stijgt door tot boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3313 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,92%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1360 dollar betaald, of bijna 5 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 107 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stijgt door tot boven 1,33 dollar Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3313 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,92%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1360 dollar betaald, of bijna 5 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 107 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.