In de sector van de smartphones was er eens te meer heel wat beweging. De koers van Apple beweegt opnieuw richting 500 dollar, dit in reactie op het bericht dat het bedrijf in het eerste weekend 9 miljoen nieuwe iPhones verkocht, ten opzichte van 5 miljoen vorig jaar in het eerste weekend dat de vorige versie van het toestel in de verkoop kwam.

Aan de andere zijde van het spectrum vinden we Blackberry (het vroegere Research in Motion), dat in reactie op de plannen om een derde van het personeelsbestand te ontslaan fors terrein moet prijsgeven. Blackberry blijkt in sneltreinvaart terrein te hebben prijsgegeven op de markt voor smartphones.

In de sector van de smartphones was er eens te meer heel wat beweging. De koers van Apple beweegt opnieuw richting 500 dollar, dit in reactie op het bericht dat het bedrijf in het eerste weekend 9 miljoen nieuwe iPhones verkocht, ten opzichte van 5 miljoen vorig jaar in het eerste weekend dat de vorige versie van het toestel in de verkoop kwam. Aan de andere zijde van het spectrum vinden we Blackberry (het vroegere Research in Motion), dat in reactie op de plannen om een derde van het personeelsbestand te ontslaan fors terrein moet prijsgeven. Blackberry blijkt in sneltreinvaart terrein te hebben prijsgegeven op de markt voor smartphones.