Gisteren na het slot van de beurs maakte Apple beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. De winst per aandeel kwam uit op 11,62 dollar, waar de consensusverwachting lag op 10,68 dollar. Ook de omzet kwam met 45,60 miljard dollar boven de verwachtingen uit.

De reactie van de beleggers op de kwartaalcijfers was positief, waarbij de koers meer dan 7% hoger opende. Er werden in het eerste uur van de handel enkele miljoenen aandelen verhandeld. Apple kondigde tevens een stock split in een verhouding van 7 nieuwe voor 1 oud aandeel aan.

Gisteren na het slot van de beurs maakte Apple beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. De winst per aandeel kwam uit op 11,62 dollar, waar de consensusverwachting lag op 10,68 dollar. Ook de omzet kwam met 45,60 miljard dollar boven de verwachtingen uit. De reactie van de beleggers op de kwartaalcijfers was positief, waarbij de koers meer dan 7% hoger opende. Er werden in het eerste uur van de handel enkele miljoenen aandelen verhandeld. Apple kondigde tevens een stock split in een verhouding van 7 nieuwe voor 1 oud aandeel aan.