Vandaag maakt Spanje nieuwe werkloosheidscijfers voor het vierde kwartaal bekend. De laatste cijfers werden in oktober gepubliceerd en toen bleken er 5.778.100 Spanjaarden zonder job te zitten. De vrees bestaat dat de werkloosheidsgraad is opgelopen van 25 tot meer dan 26%.

Uiteraard is het Apple-effect ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan voelbaar, meer bepaald zal de koersevolutie van Infineon en ARM Holdings in de gaten worden gehouden. Beide bedrijven leveren chips die in de door Apple gecommercialiseerde toestellen ingebouwd worden.

Vandaag maakt Spanje nieuwe werkloosheidscijfers voor het vierde kwartaal bekend. De laatste cijfers werden in oktober gepubliceerd en toen bleken er 5.778.100 Spanjaarden zonder job te zitten. De vrees bestaat dat de werkloosheidsgraad is opgelopen van 25 tot meer dan 26%. Uiteraard is het Apple-effect ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan voelbaar, meer bepaald zal de koersevolutie van Infineon en ARM Holdings in de gaten worden gehouden. Beide bedrijven leveren chips die in de door Apple gecommercialiseerde toestellen ingebouwd worden.