Euro houdt stand boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3313 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,874%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs raakt niet van de grond, olie fors goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 106,50 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,33 dollar Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3313 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,874%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs raakt niet van de grond, olie fors goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 106,50 dollar betaald of bijna 2% minder dan de slotkoers van vrijdagavond.