Er werd ook niet zo veel aandacht aanbesteed, want iedereen op Wall Street had het te druk met het volgen van de evolutie van de beurskoers van Apple in de nabeurshandel. In groter China - inclusief Taiwan en Hong Kong - realiseerde het bedrijf een omzet van 6,83 miljard dollar.

Ter vergelijking: in het voorgaande kwartaal en in het boekjaar 2011-2012 was dat respectievelijk 5,43 miljard dollar en 4,08 miljard dollar. Er was met andere woorden sprake van groeipercentages van 26 en 67, wat absoluut niet slecht mag worden genoemd.

Er werd ook niet zo veel aandacht aanbesteed, want iedereen op Wall Street had het te druk met het volgen van de evolutie van de beurskoers van Apple in de nabeurshandel. In groter China - inclusief Taiwan en Hong Kong - realiseerde het bedrijf een omzet van 6,83 miljard dollar. Ter vergelijking: in het voorgaande kwartaal en in het boekjaar 2011-2012 was dat respectievelijk 5,43 miljard dollar en 4,08 miljard dollar. Er was met andere woorden sprake van groeipercentages van 26 en 67, wat absoluut niet slecht mag worden genoemd.