Toch geloven de analisten van ABN Amro dat Apple nog lang niet klaar is met innoveren. Apple maakte namelijk een groot aantal nieuwe en interessante functies en updates bekend voor iOS en Mac. ABN Amro behoudt een advies houden.

Zoals verwacht, ging het bij de twee meest interessante iOS-aankondigingen tijdens WWDC om nieuwe de softwarefuncties HealthKit en HomeKit.

Met HealthKit kunnen iOS-gebruikers medische data over zichzelf managen. De aankondigingen jagen verdere speculatie aan dat er een iWatch onderweg is die zulke data kan verzamelen.

Toch geloven de analisten van ABN Amro dat Apple nog lang niet klaar is met innoveren. Apple maakte namelijk een groot aantal nieuwe en interessante functies en updates bekend voor iOS en Mac. ABN Amro behoudt een advies houden. Zoals verwacht, ging het bij de twee meest interessante iOS-aankondigingen tijdens WWDC om nieuwe de softwarefuncties HealthKit en HomeKit. Met HealthKit kunnen iOS-gebruikers medische data over zichzelf managen. De aankondigingen jagen verdere speculatie aan dat er een iWatch onderweg is die zulke data kan verzamelen.