Het Bureau of Labor Statistics maakte vorige week zwakker dan verwachte cijfers in verband met de Amerikaanse jobcreatie in de maand augustus bekend. Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management. Het aantal nieuwe banen steeg maar met 142.000.

Er was gerekend op 230.000 nieuwe jobs, terwijl de werkloosheidsgraad steeg van 6,10 naar 6,20%. Anderzijds werden ook de cijfers voor de maanden juni en juli naar beneden aangepast. Van goed nieuws was uiteraard geen sprake, maar Juvyns zou ook niet panikeren over de kwaliteit van de cijfers.

Het Bureau of Labor Statistics maakte vorige week zwakker dan verwachte cijfers in verband met de Amerikaanse jobcreatie in de maand augustus bekend. Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management. Het aantal nieuwe banen steeg maar met 142.000. Er was gerekend op 230.000 nieuwe jobs, terwijl de werkloosheidsgraad steeg van 6,10 naar 6,20%. Anderzijds werden ook de cijfers voor de maanden juni en juli naar beneden aangepast. Van goed nieuws was uiteraard geen sprake, maar Juvyns zou ook niet panikeren over de kwaliteit van de cijfers.