Veel aandacht gaat nog steeds uit naar Apple. Volgens een vandaag verschenen rapport zou het bedrijf te groot zijn geworden, in zoverre dat het uiteindelijk onder zijn eigen gewicht dreigt te bezwijken. Vroeg of laat zouden de activiteiten opgesplitst moeten worden.

Maar momenteel wordt vooral de evolutie van de koers in de aandacht gehouden. Apple is eerder deze week voor het eerst boven de kaap van 100 dollar gebroken en lijkt nu boven dat niveau stand te kunnen houden. Wanneer dat inderdaad lukt, zijn fors hogere koersen mogelijk.

Veel aandacht gaat nog steeds uit naar Apple. Volgens een vandaag verschenen rapport zou het bedrijf te groot zijn geworden, in zoverre dat het uiteindelijk onder zijn eigen gewicht dreigt te bezwijken. Vroeg of laat zouden de activiteiten opgesplitst moeten worden. Maar momenteel wordt vooral de evolutie van de koers in de aandacht gehouden. Apple is eerder deze week voor het eerst boven de kaap van 100 dollar gebroken en lijkt nu boven dat niveau stand te kunnen houden. Wanneer dat inderdaad lukt, zijn fors hogere koersen mogelijk.